kontakt@laagasken.com

Om oss

Line Laagasken bor i en liten by i Norge på en gård sammen med sin familie. I 2020 begynte Line og dele bilder og videoer fra hennes heste-hverdag på sosiale medier. Det var begynnelsen på en spennende reise. Her får man følge familien på en morsom og noen ganger lærerik måte. De er nemlig ikke som alle andre. "We inspire you to train in a different way and to have fun"

Line sier; I flere år har jeg slitt med smerter under ridning. Jeg har prøvd flere forskjellige undertøy, ridebukser, saueskinn i salen for å se om det hjelper. Dessverre løste det ikke problemet mitt.

En dag var jeg på tur med en dame. Hun så at jeg hadde vondt og spurte om alt var ok. Jeg fortalte henne problemet mitt og da sa hun at jeg skulle prøve å ri med sykkelbukser, det pleier hun å gjøre. Dagen etter gikk jeg for å kjøpe et par sykkelbukser. Hun hadde rett. Det var behagelig!
 
Jeg ridde lenge med sykkelbuksen. Men den var egentlig for glatt å ri med så derfor begynte jeg å lete etter ridebukser med polstring på nett, men fant ingenting.

Det var da jeg laget min første prototype. Jeg klippet ut polstringen fra sykkelbuksen og sydde den på en ridebukse jeg hadde i skapet. Min aller første prototype fungerte akkurat slik jeg ønsket! Det var som å ri med sykkelbukse med funksjonen til ridebuksen. Følelsen var fantastisk.

Polstringen kan enkelt tas inn og ut etter ønske. Inni buksen er det en tynn lomme beregnet for polstringen.
Dette er et relativt enkelt produkt som tar utgangspunkt i ordinære ridebukse med tilpasset polstring.
Buksen er testet grundig i alle grener av hestesporten av flere forskjellige ryttere. Både nybegynnere og erfarne.
Line følger opp hvert eneste produkt fra start til slutt. Alt er hennes ideer og hennes design. Ingenting er tilfeldig, hver eneste detalj er nøye planlagt.

nb_NONorwegian